Zespół Szkół nr 52 - 01
Zespół Szkół nr 52 - 02
Zespół Szkół nr 52 - 03
Zespół Szkół nr 52 - 04
Zespół Szkół nr 52 - 05
Zespół Szkół nr 52 - 06
Zespół Szkół nr 52 - 07
Zespół Szkół nr 52 - 08
Zespół Szkół nr 52 - 09
Zespół Szkół nr 52 - 10
Zespół Szkół nr 52 - 11
Zespół Szkół nr 52 - 12
Zespół Szkół nr 52 - 13
Zespół Szkół nr 52 - 14
Zespół Szkół nr 52 - 15
Zespół Szkół nr 52 - 16
Zespół Szkół nr 52 - 17
Zespół Szkół nr 52 - 18
Zespół Szkół nr 52 - 19
Zespół Szkół nr 52 - 20
Zespół Szkół nr 52 - 21
Zespół Szkół nr 52 - 22
Zespół Szkół nr 52 - 23
Zespół Szkół nr 52 - 24
Zespół Szkół nr 52 - 25
Zespół Szkół nr 52 - 26
Zespół Szkół nr 52 - 27
Zespół Szkół nr 52 - 28
Previous Next
 agness catering

 

 

 

14-18.09.2020

 agnes catering vege


PONIEDZIAŁEK
14.09.2020      Alergeny 

ŚNIADANIE  Bufet śniadaniowy
ZUPA  Zacierkowa 350g
DRUGIE DANIE  Gulasz wołowy  z  warzywami 50ml, kasza pęczak z soczewicą 120g, sałatka szwedzka 90g, kompot owocowy 200ml
PODWIECZOREK  Gruszka, ciastko owsiane
   
WTOREK 
15.09.2020 r.     Alergeny 
ŚNIADANIE  Bufet śniadaniowy
ZUPA  Jarzynowa  350g
DRUGIE DANIE  Kotlet z indyka  w płatkach kukurydzianych 90g, ziemniaki 120g, mizeria 90g, kompot  owocowy 200ml
PODWIECZOREK  Kanapka z chudą wędliną i papryką, herbata
   
ŚRODA
16.09.2020 r.          Alergeny  (1, 3, 7, 9)
ŚNIADANIE  Bufet śniadaniowy
ZUPA Szczawiowa  350g
DRUGIE DANIE Pulpet gotowany  90g, ryż z cury 120g, fasolka szparagowa 90g, kompot owocowy 200ml
PODWIECZOREK Jogurt owocowy
   
CZWARTEK 17.09.2020 r.          Alergeny   (1, 3, 7, 9)
ŚNIADANIE  Bufet śniadaniowy
ZUPA Kalafiorowa 350g
DRUGIE DANIE Udko z kurczaka 120g, ziemniaki 120g, marchewka z chrzanem 90g,  kompot owocowy 200ml
PODWIECZOREK Kanapka z chudą wędliną i pomidorem, herbata
   
PIĄTEK 18.09.2020 r.      Alergeny (1, 3, 7, 9)
ŚNIADANIE  Bufet śniadaniowy
ZUPA Kapuśniak 350g
DRUGIE DANIE Makaron kokardki z białym serem - polewa jogurtowo – truskawkowa 220g, herbata z imbirem 200ml
PODWIECZOREK Drożdżówka
   

Śniadania wydawane są każdego dnia w formie bufetu tylko dla oddziału przedszkolnego: 

pieczywo mieszane, masło, dżem, miód, świeże warzywa, płatki na mleku, dodatki np. ser żółty, chuda wędlina, twarożek lub pasta: rybna, jajeczna, herbata, zupa mleczna.

Alergeny występujące w posiłkach:

1-gluten,

2- skorupiaki,

3-jajka,

4-ryby,

5-orzeszki ziemne,

6-soja,

7-mleko,

8-orzechy,

9-seler,

10-gorczyca,

11-sezam,

12-dwutlenek siarki,

13-łubin.

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz